Гідравлічні випробування: коли у Львові відновлять подачу гарячої води (ВІДЕО)

Новини 11 Червня, 2021 434

Під час гідравлічних випробувань у Львові виявили 119 дефектів та 86 проривів. Зараз над їх ліквідацією працюють аварійні бригади. Через це у Залізничному районі та частині Шевченківського продовжили гідравлічні випробування.

Про те коли у Львові відновлять подачу гарячої води Суспільному розповів директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, пише Четверта студія.

Без гарячої води Марта Карпова від 21 травня. Тоді у місті почалися гідравлічні випробування. Зараз жінка перебуває на останньому місяці вагітності, та незважаючи на це щодня по декілька разів їй доводиться гріти воду в каструлях.

“Гріти банячки постійно, кожен вечір – це просто нереально, оскільки я чекаю дитину. Просто я не можу уявити собі як буде далі, якщо воду так і не дадуть. Влітку постає питання особистої гігієни, по-друге, миття посуду, жирного посуду, банальні вологі прибирання в холодній воді робити нереально”, — каже Марта Карпова.

Залізничний район, де живе жінка, та частину Шевченківського обслуговує комунальне підприємство “Залізничнетеплоенерго”. За планом відновити подачу гарячої води тут мали 3 червня. Перенесли через знайдені прориви.

“Є багато таких дефектів, які потребують більшого часу для усунення. Я думаю, що ми в понеділок вже будемо мати остаточний звіт по всіх дефектах і тоді будемо приймати рішення, коли плюс-мінус зможемо відновити. Можливо, спільно з Львівтеплоенерго (21 червня, — ред.) або трішки раніше”, — каже директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

“Львівтеплоенерго”, яке обслуговує решту Львова, за планом мало б завершити гідравлічні випробування 21 червня. Там також триває робота над ліквідацією проривів та дефектів.

“Кожного року є ремонтна кампанія, необхідно проводити заміну, бо старіння труб – це є певний процес. Раз на 25 років необхідно робити заміну теплових мереж”, — каже начальник департаменту капітального будівництва та реконструкції КП “Львівтеплоенерго” Михайло Мозола.

Коментарі

Позначки: ,