Гео Лерос викрив бенефіціара “плівок Деркача” (ВІДЕО)

Новини 18 Березня, 2021 783

Гео Лерос

Виключно Офіс президента є кінцевим бенефіціаром “плівок Деркача”.

Про це в ефірі Прямого заявив народний депутат Гео Лерос, пише Четверта студія.

“Ще місяць тому я робив розслідування, що за “плівками Байдена” стоїть саме Офіс президента. Вони передали Деркачу контроль над “Енергоатомом”. І за це пан Деркач публікував ці плівки. Тому кінцевим бенефіціаром цих плівок є виключно Офіс президента. Саме Зеленський і пан Єрмак просували ці плівки через Деркача та Дубінського”, – сказав Лерос.

Раніше позафракційний народний депутат Гео Лерос заявив, що народний депутат Андрій Деркач і заступник голови Офісу президента Олег Татаров отримали повний контроль над державним підприємством “Енергоатом” в обмін на публікацію так званих “плівок Деркача”.

Як відомо, 20 травня 2020 року під час пресконференції президент Зеленський публічно прокоментував так звані “плівки Деркача”, заявивши, що Генпрокурор Ірина Венедіктова вже відкрила провадження. Він зазначив, що правоохоронні органи мають реагувати на інформацію з цих аудіозаписів.

“Про Порошенка і Байдена, так, я чув, я прокоментую. Думаю, це не останній дзвоник, який побачать українці. Реагувати має прокуратура, правоохоронні органи. Генеральний прокурор України ще вчора зареєструвала кримінальне провадження за заявою депутата Деркача, будуть розслідувати”, – сказав Зеленський.

Коментарі

Позначки: