Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові передало зимовий одяг для ЗСУ

Новини 13 Жовтня, 2022 83

Сьогодні, 12 жовтня, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький зустрівся з Генеральним Консулом Чеської Республіки у Львові Давидом Нови.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише «Четверта студія».

У межах зустрічі передал зимовий одяг для українських військовослужбовців, зокрема це: спальні мішки, дощовики, черевики, шкарпетки, штани та теплий одяг.

«Стараннями Генерального консульства ми зібрали цю гуманітарну допомогу у Чехії і привезли її сюди нашим дипломатичним транспортом. Нам вкрай важливо допомагати українцям у цей непростий для вашої країни час. Ця допомога є виявом нашої підтримки та незламності нашої віри у перемогу України», – наголосив Генеральний Консул Чеської Республіки у Львові Давид Нови.

Очільник Львівщини подякував за надану допомогу та висловив сподівання, що це стане хорошим прикладом для інших наших іноземних партнерів.

«Нам вкрай важливо забезпечити наших захисників на передовій комплектами теплого зимового одягу. Ми вдячні за сприяння уряду та суспільства Чеської Республіки у допомозі нашим Збройним Силам та громадянам, яких прихистила ваша країна. Ваша підтримка є прикладом добросусідських відносин двох великих європейських країн. Україна зараз виборює мир для всієї Європи, але ми потребуємо підтримки від наших союзників», – зазначив Максим Козицький.

Загалом сьогодні передали майже сім десятків спальників, понад дві сотні пар черевиків, 250 дощовиків, чотири сотні пар шкарпеток та сорочок і майже три сотні пар штанів, блузок та светрів. Увесь цей одяг передадуть військовослужбовцям Збройних Сил України.

Коментарі

Позначки: ,