Генерал звинуватив керівника поліції Львівщини у вимаганні данини з підлеглих за перебування на посаді

Новини 10 Січня, 2020 2 023

Фото:: Leopolis.news

Білас різко розкритикував Віконського

Народний депутат України 2-го та 3-го скликань, екс-голова комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, заслужений юрист України Іван Білас різко розкритикував керівника головного управління Нацполіції Львівщини.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Leopolis.news, про це він написав у «Facebook».

У своєму пості Іван Білас оприлюднив фото, на якому зображені він разом із керівником поліції Львівщини Василем Віконським під час присяги першокурсників Львівського університету внутрішніх справ України.

«Дорогі друзі, побратими у ці дні світлих православних свят звертаюсь до Вас з проханням проявити свою людську гідність та громадянську позицію, коли довкола нас та над нами щоденно нехтують нашою честю, гідність та справедливістю, професіоналізмом, який підміняють дилетантизмом та нахабністю. Адже підтвердженням цього є щоденні знущання над Вами нинішнього ставленика на Головне управління національної поліції у Львівській області, який вимагає від Вас щомісячні побори – данину за перебування на посаді…», – написав він.

«Як же тут відповідність слів Присяги, яку ми складали на вірність служіння Українському народу, а не його бузувірам !? Дуже прошу Вас, дорогі друзі, побратими і колеги, – висловити свою позицію справжніх захисників Українського народу, справедливості та гідності, шляхом відвертого та чесного визначення на сторінках соціальної мережі. Якщо ми не будемо разом, – кожного з нас можуть знищити поодинці», – додав він.

Іван Білас – доктор юридичних наук, доктор історичних наук, працював у підрозділах карного розшуку органів МВС. Нагороджений Почесною грамотою «За особливі заслуги перед українським народом» і орденом «За мужність» І ступеня, Заслужений юрист України.

Випускник Національної Академії Збройних Сил України за спеціальністю: управління з’єднаннями та об’єднаннями Збройних сил, магістр військового управління. З 2004 року і досі — професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Майстер спорту з багатоборства, інструктор з альпінізму, майстер спорту з рукопашного бою, майстер спорту з парашутного спорту, майстер спорту з стрільби, майстер спорту з вищого пілотажу, льотчик-спортсмен 1 класу.

 

Коментарі

Позначки: , , ,