Ганущин взяв участь в церемонії підняття Державного прапора у Сєвєродонецьку (ФОТО)

Новини 23 Серпня, 2019 225

Фото: ФБ/Олександр Ганущин

Голова Львівської облради привітав українців з Днем прапора

Делегація з Львівщини взяла участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора у м. Сєвєродонецьк Луганської області.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook  голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, сьогодні, 23 серпня, – у День Державного прапора України делегація з Львівщини взяла участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора у м. Сєвєродонецьк Луганської області.

Фото: ФБ/Олександр Ганущин

«Вітаючи від імені Львівщини та Львівської обласної ради Луганщину з Днем Державного Прапора України, зауважив що, роблю це вже вп’яте, стоячи пліч-опліч з луганчанами. На жаль, не 28-й раз… Якби я і мої колеги робили це вже у 28-ме, то, переконаний, не було би ні війни, ні окупації, і найголовніше – не було би тисяч смертей.

Ми мріємо про одне й те ж – щоб над Луганськом замайорів Державний Прапор України. І цей день обов’язково настане! А ми всі разом його будемо наближати!
Крім того, разом із головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Віталієм Комарницьким поклали квіти до пам’ятників Тарасові Шевченку, Іванові Франку та генерал-майору Олександру Радієвському.

Вітаю з Днем Державного прапора України і прийдешнім Днем Незалежності України! Слава Україні!», – йдеться у дописі Олександра Ганущина.

Фото: ФБ/Олександр Ганущин

Коментарі

Позначки: , , , , ,