Ганущин сьогодні у Києві проситиме спростити тендерні процедури для закупівель засобів захисту і обладнання для боротьби з коронавірусом

Новини 25 Лютого, 2020 219

Олександр Ганущин. Фото: "Галінфо"

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сьогодні, 25 лютого, перебуватиме у Києві. 

Як пише “Четверта студія”, на своїй сторінці уФБ Олександр Ганущин повідомив, що під час перебування у Києві він проситиме “розробити механізм спрощення тендерних процедур для закупівель засобів захисту і необхідного обладнання для боротьби з коронавірусом”.

Також, голова Львівської обласної ради  повідомив, що 24 лютого у Львівській обласній раді  відбулася робоча зустріч  з керівниками комунальних закладів охорони здоров’я, інфекціоністами , епідеміологами разом з керівництвом прикордонної служби, аеропорту  щодо  питань із запобігання епідемії коронавірусу, також  обговорили хід першочергових заходів.

“Сподіваюся, вже від сьогодні, оперативний обласний штаб почне щодня інформувати медіа та громадськість про те, що зроблено  і що заплановано зробити”, – повідомив Ганущин.

“Вчора з керівниками комунальних закладів охорони здоров’я, інфекціоністами , епідеміологами разом з керівництвом прикордонної служби, аеропорту в стінах Львівської обласної ради провели робочу зустріч з питань запобігання епідемії коронавірусу та обговорили хід першочергових заходи.
Сподіваюся, вже від сьогодні, оперативний обласний штаб почне щодня інформувати медіа та громадськість про те що зроблено / що заплановано зробити в питаннях:
закупівель засобів захисту (костюми, респіратори) та необхідного обладнання;
захисту та навчань медперсоналу з необхідністю проведення симуляційних навчань;
готовності госпітальної бази в частині лікарні/лікарень для лікування, бази для обсервації на обласному рівні та ізоляторів;
навчань з протоколів лікування;
організації роботи лабораторної бази та тест-систем;
навчань та забезпечення засобами захисту та діагностики працівників митних та прикордонних служб.

Нам як ніколи потрібна чесна щоденна комунікація, з тим, щоби заходи по запобіганню епідемії були дійсно ефективними. Зі свого боку працюватиму сьогодні у Києві і проситиму розробити механізм спрощення тендерних процедур для закупівель засобів захисту і необхідного обладнання для боротьби з коронавірусом”, – зазначається  у дописі Олександра Ганущина.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,