Галина Гузьо: Я дуже вірю зараз в ЗСУ. Найперше і найбільше

Новини 22 Лютого, 2022 396

Кожна розмова з українським воїном вселяла і продовжує вселяти спокій та укріплює віру, що перемога – за нами

В останні дні дуже часто повертаюся думками до нашої недавньої концертної подорожі на схід. У жовтні-2021 Оксана Муха із сольними концертами побувала у Маріуполі, Краматорську та Сєвєродонецьку. А перед самим виїздом до Львова відбувся ще один, неформальний, концерт – у військовій частині біля Лисичанська на Луганщині, де базується наша рідна, королівська, 24-та бригада.

Про це у Фейсбуці пише журналіст Галина Гузьо, інформує Четверта студія.

Коли Оксана почала співати “Два кольори”, наші захисники та захисниці неочікувано для нас підвелися – наче на звуки Гімну України. Оксана аж трохи розгубилася – в її очах з’явилися сльози. І водночас – відчуття великих вдячності та поваги.

“Коли я зараз закриваю очі (і так усі останні тривожні дні), мені у пам’яті виринають обличчя саме цих хлопців і дівчат з-під Лисичанська. Я чітко розумію, що саме вони зараз першими зустрінуть ворога. Чітко розумію й те, що вони до цього готові – і оком не змигнуть, і ні на мить не засумніваються, як діяти. Бо це не просто їхня професія – це їхній обов’язок перед їхньою землею.

Я дуже вірю зараз в ЗСУ. Найперше і найбільше. Кожна розмова з українським воїном вселяла і продовжує вселяти спокій та укріплює віру, що Перемога – за нами. Але я хочу попросити всіх, хто на мирній території, пам’ятати, що ЗСУ – це не загальна абревіатура, це сотні тисяч Українців, які своїм життєвим шляхом обрали захищати територію нашої держави і наших громадян.

Слава Україні! Слава Героям України!”, – пише Галина Гузьо.

Коментарі

Позначки: , ,