Футболіст львівських «Карпат» привітав бабусю світлиною з прапором із Леніним (ФОТО)

Новини 02 Травня, 2020 719

Олексій Хахльов з бабусею і прапором/"Главком"

Чемпіон світу-2019 серед молоді, а нині футболіст львівських «Карпат» Олексій Хахльов дуже оригінально привітав бабусю з Днем народження. У «сторіс» в Instagram спортовець виставив спільне фото з іменинницею, якій 1 травня виповнилося 76 років. І підписав його (мовою оригіналу): «С Днем рождения, главный командир!».

Як пише “Четверта студія” про це повідомляє “Главком”.

Як зазначається, “але суть не в підписі, а в тому, що бабуся і внук тримають у руках. А це – червоний стяг зі зображенням Ульянова-Леніна, з підписом «животноводу-победителю». Правда, після обурливих коментарів Хахльов-молодший швидко видалив світлину”.

Привітав маму в соцмережах також і президент Рівненської обласної федерації футболу, колишній зять третього президента України Віктора Ющенка Олексій Хахльов-старший. Поміж інших чеснот, люблячий син назвав маму (дослівно) «камсамолкою».

Зауважимо, що в інформації на сайті Федерації футболу Рівненщини є інформація про Софію Хахльову: «1944 року народження. Більш ніж 50 років працює в Острозькій допоміжній школі-інтернаті вчителем української мови та літератури. Має вищу педагогічну освіту. Нагороджена відзнакою «Відмінник народної освіти».

Як повідомляє УНІАН, “Карпати” на своєму офіційному сайті заявили, що вважають “неприпустимим розміщення будь-яких фотографій, де гравці клубу позують на тлі чужорідної символіки”. Хахльов “суворо попереджений” клубом, а також його поінформовано про те, що в разі повторення подібної ситуації щодо нього будуть застосовані більш серйозні санкції. “Публічна особа, не має права навіть у соціальних мережах завдавати шкоди репутації клубу”, – підкреслили у львівському клубі.

Коментарі

Позначки: , , , , ,