Фреймут розкритикувала вбрання принца Гаррі на інтерв’ю з Опрою Вінфрі (ФОТО)

Новини 11 Березня, 2021 424
Поціновувачка СРСР Ольга Фреймут їде до Львова. Фото: відкриті джерела.

Фото: відкриті джерела.

Українська телеведуча Ольга Фреймут вирішила розібрати образ принца Гаррі, в якому він прийшов на інтерв’ю з Опрою Вінфрі.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє OBOZREVATEL.

За словами знаменитості, своїм вбранням герцог порушив декілька правил етикету. Про це Фреймут повідомила на сторінці в Instagram-stories (фото можна побачити нижче).

Як розповіла телезірка, на сорочці принца розстебнуті три гудзики. Як виявилося, “це занадто” і максимум – це два.

Крім того, Фреймут розкритикувала шкарпетки, в яких показався чоловік. Вона заявила, що показувати тіло – це непристойно.

Нагадаємо, раніше користувачі мережі розкритикували герцога Сассекського, принца Гаррі через те, що на інтерв’ю телеведучій Опрі Вінфрі він з’явився в своєму фірмовому сірому костюмі. Уважні шанувальники помітили, що за останні декілька років принц Гаррі неодноразово з’являвся в аналогічному образі на різних заходах.

Сама ж дружина принца Гаррі Меган Маркл з’явилася на інтерв’ю в елегантному образі з помітно округленим животом. Так, вона постала в шовковій чорній сукні з білим візерунком від Giorgio Armani, туфлях від Aquazzura, а також підвісці від Pippa Small, сережках Birks і браслеті Cartier.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

В інтерв’ю Маркл повідомила, що до того, як вони з чоловіком вирішили відмовитися від виконання королівських обов’язків, її відвідували думки про самогубство. За словами жінки, адміністрація палацу не надала їй належної допомоги.

Крім того, вона натякнула на расизм у британській королівській сім’ї. За її словами, ще під час першої вагітності деякі представники династії були стурбовані через колір шкіри майбутнього малюка.

Британська королівська сім’я відреагувала на скандальне інтерв’ю герцогів Сассекських.

Герцог Сассекський, британський принц Гаррі та його дружина-герцогиня Меган Маркл розкрили стать своєї другої дитини – вони чекають на дівчинку.

Коментарі

Позначки: , ,