Форма зустрічі з Макроном передбачає тиск на Зеленського, – Княжицький (ВІДЕО)

Новини 14 Квітня, 2021 1 004
Микола Княжицький. Фото: Еспресо Захід

Микола Княжицький. Фото: Еспресо Захід

Сама форма зустрічі передбачає тиск з боку президента Франції Еммануеля Макрона на президента України Володимира Зеленського.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Микола Княжицький, пише Четверта студія.

“Я не почуваюся захищеним. Тому що я чудово розумію, що російська військова армада є настільки велика, що вона просто кількісно і технічно більша від української. І, звичайно, зупинити ворога можна лише в тому разі, якщо ми готувалися до цього, озвучували те, що Росія є наш головний ворог, готові принаймні не дивитися йому в очі і шукати миру, а з ним воювати, і на це готове все суспільство, а не лише армія. І якщо ми чудово знаємо, що ми будемо мати міжнародну підтримку”, – сказав Княжицький.

Він зауважив, що міжнародної підтримки останнім часом набагато менше, ніж це було раніше.

“Тому що без України говорять про Україну. Коли Макрон запрошує Зеленського, то це теж дивно. Бо він не по телефону йому дзвонить, як це часто відбувається, а запрошує до себе. Це означає, що на нього буде чинитися певний тиск заради якихось поступок. Сама форма це передбачає, такого впливу”, – додав Княжицький.

Коментарі

Позначки: