ФОПам треба йти працювати, а не займатися політикою – у “Слузі народу” жорстко відреагували на протести підприємців

Новини 28 Січня, 2021 382

Фото: ФБ/Підприємці України / #SaveФОП

Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, народний депутат від “Слуги народу” Данило Гетманцев порадив підприємцям йти працювати, а не займатися політикою.

Про це він сказав журналістам в кулуарах Верховної Ради, трансляцію вів Прямий”, пише Четверта студія.

“Я вважаю, треба  порадити їм (ФОПам – ред) працювати, заробляти гроші для своїх сімей, там, де в них є бізнеси, якщо це фізичні особи підприємці, вони повинні працювати і заробляти гроші, це ж основна їх функція, якщо вони займаються підприємництвом,  а не займатися політикою” – сказав Гетманцев.

Крім того, він додав, що фіскалізація відкладена до кінця року.

“Фіскалізація не заважає жодному підприємцю, в жодній країні світу, а якщо підприємиць не хоче працювати за цивілізованими правилами, то напевно треба закрити бізнес і працювати, можливо, в іншій сфері, де не треба виконувати простий і абсолютно доступний інструмент, як реєстратор розрахункових операцій. От що ми зараз обговорюємо? Люди вимагають аби не встановлювали реєстратор розрахункових операцій. Люди можуть вимагати аби скасували податки, аби літо було..ми можемо закон такий проголосувати, питань ніяких!” – резюмував Гетманцев.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,