Flixbus відновив автобусні перевезення з Медики та Перемишля

Новини 01 Червня, 2020 1 134

Flixbus

28 травня автобусний перевізник FlixBus Polska відновлює маршрути з Польщі, зокрема з Медики та Пшемисля до Німеччини та Нідерландів. Про це пише Четверта студія з посиланням на backpackers.com.ua.

“По-перше, ми поновлюємо маршрути, на які бачимо найбільший попит і відновлення яких можливе в умовах обмежень на окремих кордонах. Це в першу чергу маршрути до Німеччини та Нідерландів, куди їдуть на роботу багато поляків, та маршрути між великими містами Польщі. Інші напрямки будуть поступово відновлюватись протягом найближчих тижнів”, – – розповів директор FlixBus у Польщі та Україні Міхал Леман

28 автобусів FlixBus дозволять пасажирам дістатися до 30 міст, у тому числі Ганновера, Дортмунда та Дрездена у Німеччині, а також Амстердама у Нідерландах.

Звісно ж, у зв’язку з епідемією розпочато низку процедур та правил, яких треба буде суворо дотримуватися: автобуси будуть дезінфікуватися після кожної подорожі, пасажири під час входу повинні дотримуватися дистанції 2 метри, а сам проїзд відбуватиметься виключно з використанням масок.


Що стосується кількості пасажирів, то не всі місця в автобусі будуть зайняті, а бортові туалети будуть закриті (проте плануються додаткові зупинки).

“На внутрішніх ділянках ми продовжуватимемо дотримуватись державних рекомендацій щодо обмеження кількості пасажирів, дозволених до перевезення. Нагадуємо також про перевірку діючих урядових інструкцій щодо перетину кордонів інших країн та наявність усіх необхідних документів”, – додає Леман.

Автобуси курсуватимуть по 6 маршрутах:

057: Szczecin Główny – Berlin Tegel – Berlin ZOB

1261/N1261: Warszawa – Radom – Kielce – Kraków – Zakopane

N1360: Medyka – Przemyśl – Rzeszów – Kraków – Katowice – Wrocław – Cottbus – Berlin – Hamburg – Brema

N20: Medyka – Przemyśl – Rzeszów – Kraków – Katowice – Wrocław – Drezno – Chemnitz – Giessen – Siegen – Bergisch Gladbach – Leverkusen – Dusseldorf – Duisburg – Amsterdam

N1320: Warszawa – Konin – Poznań – Berlin – Hanower – Dortmund – Bochum – Essen – Duisburg – Düsseldorf – Leverkusen – Kolonia Lotnisko – Bonn

1322: Warszawa – Poznań – Świebodzin – Berlin SXF – Berlin Sudkreuz – Berlin ZOB – Hamburg

До того ж, 28 травня стартують також окремі лінії FlixBus у Німеччині, які доповнять польську пропозицію – з однією пересадкою можна доїхати, зокрема, до Мюнхена, Франкфурта-на-Майні, Лейпцига або Штутгарта. Раніше компанія також поновила свою діяльність у Чехії, Хорватії та Португалії.

Коментарі

Позначки: , , ,