ФК “Мостиська” завершила виступи у Другій лізі України

Новини 20 Квітня, 2023 202

ФК “Мостиська” завершила виступи у Другій лізі України

У понеділок, 17 квітня, відбувся матч-відповідь мостичан із хорівською “Надією” у рамках протистояння 1/8 фіналу Другої ліги України з футзалу. За підсумками дуелі “прикордонники” вдруге поспіль поступились своїм суперникам та опинилися поза бортом турніру.

Про це повідомила Інформаційна служба АФЛ, пише Четверта студія.

Другий поєдинок звітної пари відбувся на майданчику колективу із Волині. Команда, склад якої повністю укомплектований досвідченими футзалістами, без проблем обіграв ФК “Мостиська” – 5:0.

Варто відзначити, що попри географічне розташування “Надії” в іншій області, комплектація колективу добре знайома львівському вболівальнику, адже основу складу становлять виконавці “NG Metal”.

Перша гра стадії 1/8 фіналу між цими командами відбулася у Львові ще 12 квітня. Тоді підопічні Андрія Шагала також поступилися, щоправда, із рахунком 6:2.

Попри те, що мостичани залишили розіграш Другої ліги, на футзальний прогрес колективу не можемо не звернути увагу. Команда, нагадаємо, стала призером минулої Суперліги Львівщини та дуже добре себе зарекомендувала у запеклих баталіях на паркеті. Власне тому, з нетерпінням очікуємо на участь такої якісної бойової одиниці у прийдешніх турнірах Асоціації футзалу Львівщини.

Коментарі

Позначки: ,