“Філософський камінь” Львівавтодору

Новини 27 Серпня, 2022 179

“Філософський камінь” Львівавтодору. Що спільного в е-квитка та філософського каменю? Всі про нього чули та не знають де шукати.

Про це пише очільник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич, пише Четверта студія.

Історія з е-квитком у Львові набирає ще більшої таємничості щодо дати впровадження. Ми чуємо нові заяви від АТП про те, що дитячий «Леокард» не буде основним документом, який дозволяв би пільговий проїзд для наймолодших львів`ян. Тим часом навчальний рік дедалі ближче, а зрозуміти умови проїзду для дітей стає складніше ніж знайти чудотворний камінь з книг Роулінг.

Зрозуміло, що нічого не зрозуміло: технічні проблеми з встановленими валідаторами, незрозуміла дата запровадження е-квитка та витрата кредитних коштів на зарплати для тих, хто щодня лише віддаляють цю дату. Віддані фанати Гаррі Поттера знають, що філософський камінь міг отримати лише той, хто хотів його просто отримати, а не користуватись ним.

Магли чи чаклуни, чиновникам все ж доведеться відповісти на моє звернення з проханням надати копії звітів консультантів від ЄБРР компанії ІС Косулентен за весь час роботи і процесу реалізації проєкт Е-квиток у Львові. То ж скоро дізнаємось чи станеться магія в стінах міської ради.

Коментарі

Позначки: , ,