Фермерів Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі

Новини 22 Серпня, 2018 31

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації закликає фермерів Львівщини, які ведуть свою виробничу діяльність у басейні річок Балтійського моря (басейн річки Західний Буг та річки Сян), до участі у щорічному міжнародному конкурсу «Екологічно дружній фермер Балтійського регіону – 2018» (Baltic Farmer of the Year Award).

Конкурс організовує Всесвітній фонд дикої природи для екорегіонів Балтійського моря (WWF Baltic Team), Forum Syd (Швеція), Коаліцією Чиста Балтика (Швеція) і Львівською міською громадською організацією «Екотерра» (Україна), за підтримки програми Європейського союзу “EU LIFE”. Для європейський фермерів це традиційний конкурс, проте українські сільгоспвиробники можуть брати участь в цьому конкурсі вперше .

Конкурс організовують з метою популяризації передових практик сільського господарства, які є дружніми для Балтійського регіону. Ще однією метою є підтримка малого фермерства та виробників сільськогосподарської продукції, які намагаються знижувати екологічне навантаження.

За підсумками конкурсу, що відбудеться на початку жовтня, переможець отримає приз в сумі 1000 євро.

Заявки приймаються до 15 вересня 2018 року.

З Положенням про порядок підготовки і проведення міжнародного конкурсу «Екологічно дружній фермер Балтійського регіону – 2018» в Україні можна ознайомитись тут.

Коментарі

Позначки: , ,