Федина заявила, що чекає потерпілого Зеленського в суді

Новини 29 Липня, 2020 750
Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Президент Володимир Зеленський не скористався нагодою відкликати свою ганебну заяву проти Софії Федини, тому його з нетерпінням будуть чекати у залі суду у якості потерпілого.

Про це народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” заявила під час включення в ефірі телеканалу “Прямий”, пише “Четверта студія”.

Федина повідомила, що сьогодні їй вручили обвинувальний акт по “справі потерпілого” Зеленського.

“Насправді цей обвинувальний акт є підсумком так званого процесу слідства, після вручення обвинувального акту справа передається безпосередньо до суду. У нас з Марусею та іншими фігурантами подібних “справ” була все-таки думка, що президенту не захочеться бути попущеним до рівня потерпілого, що можливо його хтось підставив. Але наразі справа передається до суду і до цього суду має прийти потерпілий і він має заявити, чим же ж ми його так налякали, що йому було так страшно, і в чому є в наших словах загроза його життю”, – зазначила Софія Федина.

Вона також нагадала, що у її так званій “справі” були задіяні значні державні ресурси, у той час коли країна потребує захисту на фронті.

“Ми пам’ятаємо нещодавню справу, коли чотири дні не було нікого, щоб витягнути нашого бійця з передової, він стікав там кров’ю, чекаючи допомоги, і, на жаль, його не вдалося врятувати. В цей час, коли в державі не знайшло нікого рятувати нашого захисника, в моїй справі задіяно як мінімум 9 слідчих, 13 прокурорів. Тільки на експертизи витрачено 80 тисяч гривень, тільки на зарплати за один місяць витрачено кілька сотень тисяч гривень. Виявляється, більшої загрози існуванню держави не існує”, – обурюється Федина.

“Хочу наголосити, за які слова мені інкримінується злочин – це є три фрази “А знаєш, там стріляють”, “А знаєш, там розриваються гранати”, “Хтось думає, що він безсмертний”. Тобто оці три речі, які безпосередньо стосуються відведення військ в Золотому, після чого були захоплені й наші позиції, і загинули військовослужбовці, в результаті тих відведень створені нові мінні поля, сепари захопили наші позиції, виявляється там не стріляють, виявляється це є погроза”, – зазначає Софія Федина.

Вона наголосила, що подібні справи – це крок до тотальної цензури в країні.

“Це перша ластівка до тотальної цензури й тотального народження тоталітаризму у нашій державі, коли у нас є великий Зе, який боїться великого Пу і в результаті буде карати кожного, хто говорить правду про ситуацію на передовій”, – вважає Федина.

“Цей процес буде повернутий нами в іншу сторону. Ми будемо судити президента Зеленського як потерпілого, ми будемо судити ДБР і Генеральну прокуратуру як тих, які зрадили Україну”, – застерегла народна депутатка.

Нагадаємо, що під час мітингу під Офісом президента, на якому виступали проти умов перемир’я на Донбасі, батько загиблого українського воїна Ярослава Журавля жорстко розкритикував президента Володимира Зеленського.

Коментарі

Позначки: , ,