Федина виступила проти проведення виборів

Новини 14 Вересня, 2023 54

У Львові триває суд над Софією Фединою та Марусею Звіробій, фото Четверта студія

«Щойно Центральна виборча комісія на своєму засіданні поновила функціонування Державного реєстру виборців. Поки без обробки персональних даних виборців та з метою проведення тестової експлуатації системи

Нардеп Софія Федина виступила проти проведення виборів.

Про це вона написала у соцмережах, пише Четверта студія.

«Щойно Центральна виборча комісія на своєму засіданні поновила функціонування Державного реєстру виборців. Поки без обробки персональних даних виборців та з метою проведення тестової експлуатації системи.

Але я хочу нагадати, що ми не можемо проводити вибори, коли їх проведення в умовах воєнного стану заборонено Конституцією.

Ми не можемо проводити вибори, коли наші найкращі громадяни вооють і невідомо, як зможуть голосувати, а тим паче – бути обраними.

Ми не можемо проводити вибори, коли в нас велика частина регіонів не зможе мати представництва.

Ми не можемо проводити вибори, коли у нас ДУЖЕ багато громадян за кордоном. Закордонні округи треба розбудовувати у шаленій кількості. 

Ми не можемо проводити вибори в умовах тотальної політичної цензури, коли є зомбомарафон, який за кого скаже голосувати – за того більшість людей і буде.

Ми не можемо проводити вибори, коли це в першу чергу про конкуренцію, яка передбачає роз’єднання. 

Ми не можемо проводити вибори онлайн, бо це а) дискримінаційно щодо багатьох громадян, особливо похилого віку. б) несе фальсифікаційні ризики. в) несе технічні ризики.

Тому вибори в наших реаліях – це шалена-шалена небезпека і їх проведення в демократичний спосіб не є можливим», – написала Софія Федина.

Коментарі

Позначки: