Федина розповіла, хто був ініціатором скандального відео про “погрози” Зеленському

Новини 11 Грудня, 2019 1 955
Маруся Звіробій

Маруся Звіробій

Ініціатором скандального відео нардепа від “Європейської Солідарності” Софії Федини з волонтеркою Марусею Звіробій був президент  Володимир Зеленський.

Про це заявила сама Софія Федина, пише “Четверта студія”, посилаючись на інтерв’ю Софії Федини телеканалу “Прямий”.

“Ініціатором стріму був президент Зеленський. Якщо би не було стріму президента з надзвичайно некоректним розмовою з бійцями на передовій, то, напевно, і нашого стріму би не було. Наш стрім з Марусею – це однозначна реакція на цю конкретну ситуацію, а також у контексті тих зливів української держави, які зараз спостерігаються. Кажу “зливів української держави”, бо для мене відведення українських військ з позицій – це злив, для мене сепаратні переговори з Путіним на його умовах – це зрада, для мене призначення таких людей, як Ткаченко та Сивоха на позиції радників РНБО – це теж зрада. І, напевно, у цьому контексті ця розмова була останньою краплею яка переповнила чашу терпіння”, – розповіла Федина.

Федина переконана, що президент повинен був дослухатись до жорсткої критики.

“Лідер серйозної державами мав би прислухатись до серйозної критики, але, у цьому випадку, його оточення порадило йому нас “пресувати”. Як тільки розпочався стрім, була неймовірно велика кількість коментарів. Коментарів, що нарешті хтось сказав, те, що думає більшість українців. У цьому випадку, для президента Зеленського це була дуже хороша підказка. Він мав би зрозуміти, що людей потрібно чути і що не можна учасників акцій називати провокаторами”, – додала нардеп.

Також Софія Федина розповіла, що колишній прихильник Медведчука подав на неї заяву у ДБР.

“Зі “слугами” у мене була лише одна приватна розмова. Одного разу нардеп, який подав на мене заяву в ДБР підійшов і намагався щось запитувати. Це пан Качура, який був керівником виборчого штабу Медведчука і який по суті реєстрував партію Шарія”, – наголосила Федина.

Коментарі

Позначки: , ,