Федина пояснила, чому вона перебуває у одній команді з Петром Порошенком (ВІДЕО)

Новини 15 Квітня, 2020 902
Софія Федина. Фото: Прямий.

Софія Федина. Фото: Прямий.

Народний депутат України від “Європейської Солідарності”, волонтер та співачка Софія Федина розповіла, чому вона перебуває у одній команді разом з п’ятим Президентом України Петром Порошенком.

Як повідомляє Четверта студія, про це Федина написала у Фейсбуці.

Гімн_ОУН #марш_нової_армії. Щось сьогодні мене часто питали, чому я в команді разом з Порошенком. Це одна з причин. Багато років тому, коли я співала гімн ОУН на різних заходах, це було реальністю невеликого кола патріотів, яких незламними зробила важка боротьба багатьох поколінь. Я пам’ятаю, як мене називали нацисткою за слова «Слава Україні»! Сьогодні ж Слава Україні-Героям слава- це не просто офіційне вітання в ЗСУ, це вітання кожного небайдужого українця. А Гімн ОУН- це славень українського війська, який гордо співають по обидва боки Дніпра!”, – написала Федина.

Вона додала: “І так, цю реальність створив Порошенко зі своєю командою! І так, я зараз плачу, дивлячись це відео, плачу від щастя. Бо тоді, коли писався цей гімн, незалежність України була невимовно далекою. Сьогодні вона у нас є. І таки є люди, які і зараз за неї горою! Дякую!!!”, – йдеться у дописі.

#Гімн_ОУН #марш_нової_арміїЩось сьогодні мене часто питали, чому я в команді разом з Порошенком.Це одна з причин….

Опубліковано Sofiya Fedyna Середа, 15 квітня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,