Федина показала фото прикордонників, які не випустили Порошенка за кордон

Новини 29 Травня, 2022 682

Порошенка вдруге не випустили з України на кордоні з Польщею

Народний депутат України від «Європейської Солідарності» Софія Федина оприлюднила фото прикордонників, які не випустили з України нардепа Петра Порошенка.

Про це пише Четверта студія з посиланням на допис Федини у Фейсбуці.

«Три конкретних особи, які безпосередньо заблокували виїзд Петро Порошенко на засідання Парламентської Асамблеї НАТО.

Вчора вночі вони заявили, що розпорядження голови Верховна Рада України Ruslan Stefanchuk або нечинне, або сфальсифіковане. Як нині виявилося- збрехали: підпис голови ВР дійсний, розпорядження дійсне, qr код сканується.

Але далі стало ще цікавіше: вони заявили про відмову в перетині кордону з огляду на УВАГА!: на відсутність достатніх вагомих підстав перетинати кордон. Тобто офіційне відрядження , затверджене комітетом у закордонних справах, завізоване головою Верховної Ради, офіційного делегата на Парламентську асамблею НАТО – це не достатні підстави!

Щобільше вони відмовилися вказати, а що треба, на їх думку, додати з документів, щоб було достатньо, а обґрунтували відмову указом президента про воєнний стан і голосуванням нардепів за введення, в якому немає ЖОДНИХ підстав перешкодити Порошенко всі їхати в офіційне відрядження.

Знаю, що тут присутнє телефонне право, розумію, що явно цим прикордонникам обіцяли, що їм за це нічого не буде…

Прикро за те, що нам всім буде…Бо недемократичним державам не світить членство в альянсі, без підтримки НАТО нам буде в рази важче протистояти московській агресії…

Але може слуги саме цього і хочуть?

П.с. 1- делегатів слуг і голосу за цим же розпорядженням без проблем випустили закордон

2-права народного депутата НЕ МОЖУТЬ бути обмежені в умовах воєнного стану.

3- старший зміни- учасник бойових дій, цим пишається. Але саме він покривав незаконні дії своїх підлеглих .. то він хіба воював за московського штибу тоталітарну державу? Бо наші воїни б’ються за наше право жити у незалежній демократичній правовій українській державі …», – написала Федина.

Фото Софії Федини

Коментарі

Позначки: ,