Федина назвала Зеленського найкращим агітатором за Марусю Звіробій (ВІДЕО)

Новини 25 Лютого, 2021 267

Софія Федина під стінами Галицького районного суду міста Львова

Народний депутат України від “Європейської Солідарності” Софія Федина назвала президента Зеленського найкращим агітатором за Марусю Звіробій.

Про це Федина заявила під стінами Галицького районного суду міста Львова, пише Четверта студія.

“Він же ж найкращіший агітатор за Марусю Звіробій, яка зараз іде до Верховної Ради України. Я так розумію, він зробить усе, щоб Маруся сиділа праворуч від мене у Верховній Раді і тоді точно казала усім потерпілим і недопотерпілим, що таке працювати для України”, – сказала Федина.

Нагадаємо, суд над Софією Фединою та Марусею Звіробій перенесли на 8 квітня.

Як повідомила Софія Федина, головною причиною перенесення суду є те, що один прокурор захворів, а інший – перебуває у відрядженні.

Натомість із Офісу Президента вперше надіслали листа, що у президента Зеленського – щільний графік і він не може прибути на судове засідання.

Як повідомлялося, 25 лютого Галицький районний суд міста Львова розгляне справи про “погрози” президенту України Володимиру Зеленському з боку нардепки від “Європейської Солідарності” Софії Федини і волонтерки Марусі Звіробій. Судове засідання розпочнеться у приміщенні суду  на вулиці Чоловського, 2, о 10:00.

Коментарі

Позначки: , , ,