Федина назвала Венедіктову зеленою зміюкою

Новини 22 Березня, 2022 1 644

У Львові триває суд над Софією Фединою та Марусею Звіробій, фото Четверта студія

Нардепка від ЄС Софія Федина назвав генпрокурора у Венедіктову «зеленою зміюкою.

Як пише Четверта студія, про це Федина написала у Фейсбуці.

Подаємо коментар Федини у повному обсязі:

«Отже, президент Зеленський закликає до єдності, каже, що ми всі маємо бути об’єднані в боротьбі за Україну, що в нас один ворог- путлер.

Але одна зелена зміюка, за сумісництвом генпрокурорка, яка втекла від війни подалі, тут вилізає в медіапростір і гидотно заявляє:
Пряма мова: “Слухайте, всі живуть і справи живуть теж. Сьогодні такий момент, що Петро Олексійович нікуди не подінеться. У нього мобілізаційний вік, виїхати він не зможе…”

Справа сфабрикована як політичне замовлення, справа метвонароджена, якщо слідувати букві закону.

Більшість громадян України впевнені були, що політичні справи закрито- бо у нас ЄДНІСТЬ в боротьбі за Україну. Але тепер я бачу, що під прикриттям єдності і далі ваяють суди, викликають повістками з передової, намагаються заарештувати і щобільше закрити канали, які говорять правду.

І от мені цікаво, скільки венедіктова вклала особистих грошей у зміцнення армії, так як це 8 років поспіль робить Порошенко, скільки техніки передала на передову? Скільки своїх прокурорів відправила в тероборону чи зсу. А то там сидять такі самі прихвостні, які вміють бикувати і залякувати, а ніде ніколи навіть не служили…

Може варто перестати вислужуватися перед путлером і його шоблою, а зайнятися слугами, які звалили закордон, або й на Московію? Чи часу не вистачає за політичними переслідуваннями?», – написала Федина.

Коментарі

Позначки: ,