Фаріон оприлюднила темник для своїх прихильників

Новини 17 Листопада, 2023 342

Фаріон виступила з публічною лекцією в Університеті Людвіґа-Максиміліана в Мюнхені

Мовознавець закинула дивний пост, де сама себе назвала майбутнім міністром освіти України

Екс-нардеп від ВО «Свобода» та мовознавець Ірина Фаріон у своєму телеграм-каналі закинула дивний хвалебний пост, у якому сама себе назвала майбутнім міністром освіти України. 

Про це пише Четверта студія.

«текст

Відповідне звернення (із застосуванням жестів для кращого розуміння) до тих, хто дозволяє собі зневажати УКРАЇНСЬКУ МОВУ та усіх її захисників, в тому числі професора Ірину Дмитрівну ФАРІОН, а також закони України з відповідними положеннями (вимогами) про державну мову: 

ти, …, зі своїм брудним «рСССРкім язиком», пензлюй в сторону «рСССРкого корабля», на борту якого тебе чекають такі ж «защітнікі рСССРкого язика» та відповідна культурка! Скільки ще ракет має прилетіти, щоб рСССРкій язик не забруднював повітря України, який прийшов в Україну через репресїї та вбивства українців (в тому числі вчителів української мови), а не лагідно і лише в побут???? Досить підігрувати язиком ворогу. Досить підігрувати язику і язикатим.

… “доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають”…

Щодо Ірини Фаріон.

Ірина Фаріон надійна  в тилу, потужна в світі Слова, одна з найкращих та наймудріших українок, яка випереджує час, та майбутній міністр освіти», – йдеться у пості у телеграмі.

Що саме хотіла сказати Фаріон – невідомо, але це дуже схоже на темник для своїх прихильників.

Коментарі

Позначки: