Факт смерті новонародженої дитини  поблизу Львова розслідує прокуратура

Новини 06 Листопада, 2017 31

Ілюстративне фото

За попередньою версією, вагітна матір проживала в одному із номерів готелю, і після народження дитини викинула її у смітник.

Львівська місцева прокуратура №3 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що 5 листопада о 7.20 год, до Пустомитівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у сміттєвому контейнері біля готелю «Катерина», що у с.Солонка, виявлено тіло новонародженої дитини без ознак життя. За попередньою версією правоохоронців, підозрювана – 25-річна мешканка Жовківщини, яка із ознаками вагітності, тимчасово проживала у одному із готелів, і після народження дитини викинула її у смітник.

Зараз  призначено низку судово-медичних експертиз, аби встановити причини смерті дитини (чи народилась дитина живою чи загинула згодом).

Лише після висновків експертів вирішуватиметься питання про оголошення підозри згаданій жінці.

Санкція статті 117 КК України (убивство матір’ю своєї новонародженої дитини) передбачає покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: , , ,