Евакуйовані оголосили голодування через примусову обсервацію

Новини 30 Березня, 2020 138

Фото ілюстративне. Джерело: : "НЕО Радіо"

До готелю “Козацький” вранці 30 березня привезли пасажирів рейсів, які прилетіли з Балі та Катару, їх близько 200, також під’їхав автобус з “Борисполю”, люди з нього виходити не планують, вони просять не порушувати Конституцію своїми вимогами про обсервацію.

Про це з місця подій повідомляє кореспондентка Прямого Дар’я Цисарук.

Також приходять родичі людей, яких евакуювали з літака Катару, вони приносять передати їм їжу і теплий одяг, ми бачили, як люди забирали через Нацгвардійців все, що їм принесли, тому що зараз вони перебувають фактично без свого багажу, та взагалі без ніякої їжі.

Люди наполягають на самоізоляції, бо їм незручно залишатися у готелі, бо як вони кажуть, всі послуги і готелі платні, і лише за їжу вони можуть витрачати до двох тисяч гривень.

Кореспондент поспілкувався з пасажирами рейсу, і вони кажуть, що їх вже поселили, кімнати розраховані на двох – трьох осіб, умови їх не влаштовують, серед працівників готелю не має жодного медика, швидка до них не приїхала, і серед пасажирів є хворий чоловік у нього температура більше як 38, і зараз люди чекають на приїзд швидкої. Зараз вони оголосили про голодування.

“Тут свідомі люди, ніхто не був проти обсервації, ми готові про це морально, якби нам сказали це не при пересадці в ультимативній формі “якщо ви це підписуєте – ми летимо, якщо ні – ви виходите”, головна претензія в тому, що не було ніякої комунікації від уряду і не було ніякої контактної особи”, – сказала одна із пасажирів рейсу.

Коментарі

Позначки: