Ernest Airlines зупиняє виконання рейсів зі Львова

Новини 11 Січня, 2020 1 689

Фото: "Ліга-бізнес"

29 грудня минулого року Національне управління цивільної авіації Італії оголосило, що з 13 січня 2020 року воно призупиняє дію ліцензії на перевезення пасажирів і вантажів авіакомпанії Ernest Airlines

Перевізнику Ernest Airlines не вдалося стабілізувати свою роботу після рішення італійської авіаційної влади про призупинення дії ліцензії перевізника. Тому вже з суботи, 11 січня, авіакомпанія призупиняє польоти. Авіалінії виконували рейси до Італії з 4 українських міст – Києва, Харкова, Одеси і Львова.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє інтернет-сервіс «У відпустку».

Як зазначається, італійська авіакомпанія Ernest Airlines тимчасово зупиняє свої рейси з 11 січня 2020 року. Відповідне оголошення опубліковане на сайті перевізника.

Таким чином авіакомпанія перестане виконувати рейси на два дні раніше оголошеного терміну. Перевізник попросив пасажирів не приїжджати до аеропортів.

Нагадаємо, що 29 грудня минулого року Національне управління цивільної авіації Італії оголосило, що з 13 січня 2020 року воно призупиняє дію ліцензії на перевезення пасажирів і вантажів авіакомпанії Ernest Airlines. Це рішення було ще раз підтверджене 10 січня відповідним прес-релізом цього відомства, де вказано, що з 00-01 13 січня авіакомпанія не може виконувати будь-які рейси.

На сайтах українських аеропортів вже повідомляється, що найближчі перельоти скасовані. Наприклад, на сторінці «Києва» ім. І. Сікорського вказується про відміну рейсів до Болоньї у суботу, Неаполю і Бергамо у неділю, а «Одеси» – до Риму в неділю. Станом на ранок суботи на сайті аеропорту «Львів» повідомляється, що рейс до Риму в суботу поки що очікується.

Як повідомлялося, продаж квитків на перевезення рейсами авіакомпанії “Ернест”, починаючи з 13 січня було обмежено.

Коментарі

Позначки: ,