«Епіцентр» працюватиме під час карантину вихідного дня

Новини 12 Листопада, 2020 234

«Епіцентр» зробив заяву щодо запровадження карантину вихідного дня

Під час карантину вихідного дня мережі “Епіцентр” та “Нова лінія” реалізовуватимуть виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р” № 641, до яких належать харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми та доставлятимуть їжу із наших ресторанів.

Про це повідомила прес-служба «Епіцентру», пише Четверта студія.

«У цей час наші клієнти також можуть зробити замовлення в  інтернет-магазині epicentrk.ua, на онлайн-полицях якого представлений асортимент із понад 1 млн найменувань товарів. Товари можна забрати безкоштовно самовивозом у Центрах видачі замовлень у наших торговельних центрах або замовити доставку. Ми робимо все, щоби на наших Центрах видачі замовлень ви не стикалися з чергами, які є в інших точках видачі товарів.

Ми поважаємо позицію Кабінету Міністрів України та будемо її дотримуватися, хоча не згодні зі всіма заходами, впровадженими Урядом для посилення карантину», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку розповсюдження коронавірусної інфекції в Україні, система «Епіцентр» постійно надає допомогу закладам охорони здоров’я України, постачаючи персональні засоби захисту та засоби захисту лікарів, медичне обладнання, проводячи ремонти в лікарнях та амбулаторіях.

«Через наші соціальні мережі та контакт-центр ми отримуємо багато звернень від наших покупців із проханням не зачиняти торговельні центри під час карантину вихідного дня за прикладом сусідньої Польщі, де будівельно-господарські гіпермаркети продовжують працювати впродовж карантину», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: