“Енергія” – у Фіналі Кубка України

Новини 30 Березня, 2023 123

“Енергія” – у Фіналі Кубка України

У середу, 29 березня, львівська “Енергія” у чвертьфіналі змагань вдруге перемогла МСК “Харків” і здобула путівку до Фіналу восьми VBET Кубка України з футзалу.

Про це повідомляє пресслужба “енергетиків”, пише Четверта студія.

З перших хвилин зустрічі «Енергія» одразу ж почала загрожувати воротам суперників і логічним завершенням цих атак став гол на 7-ій хвилині матчу. Сергій Малишко вдало замкнув передачу у штрафний майданчик від Михайла Зварича.

Харків’яни пішли вперед вп’ятьох і пропустили ще один гол на 10-ій хвилині. Віталій Радевич зіграв на перехопленні, віддав передачу на Тараса Кузя, а капітан “енергетиків” спокійно відправив м’яч у порожні ворота.

Після цього були ще небезпечні удари від Михайла Зварича, Віталія Радевича та Мар’яна Пелеха. Однак, у цих випадках захист господарів спрацював як слід. Власне тому, на перерву команди пішли за рахунку 0:2 на користь львів’ян.

У другій половині зустрічі харків’яни активізувались, тому голкіпер «Енергії» Ярослав Морикишка здійснив кілька хороших сейвів. Все ж на 25-ій хвилині “Харків” скоротив відставання. Ярослав Квасній переривав передачу у штрафний майданчик і зрізав м’яч у власні ворота. Далі моменти були в обох команд, аби змінити рахунок. Втім, крапку в зустрічі поставив колектив Валерія Легчанова. На 39-ій хвилині Тарас Кузь обіграв суперника, віддав передачу на Андрія Цілика, який влучно пробив повз голкіпера та встановив остаточний результат поєдинку.

1/8 фіналу. Другий матч. VBET Кубок України. 29 березня 2023 року. Суми. ПСС СумДУ

МСК “Харків” (Харків) – “Енергія” (Львів) — 1:3 (0:2) (Перший матч — 1:4)

Голи: Квасній, 25 (А/Г) — Малишко, 7, Кузь, 10, Цілик, 39

Попередження: Бондар, 6

“Харків”: Бутов (Чабанов,21) – Нагорний, Бондар, Сагайдачний, Крюков, Рибак, Топчій, Корженко, Васильєв, Іванов, Овсянніков, Сиротенко
Головний тренер: Денис Овсянніков

“Енергія”: Морикишка – Цілик, Радевич, Квасній, Кузь, Малишко, Легендзевич, Зварич, Пелех, Марциняк, Теряєв, Гураль, Пітуля, Буньо
Головний тренер: Валерій Легчанов

Арбітри: Олександр Єлшанський (Суми), Максим Кравченко (Київ), Андрій Савельєв (Суми)
Хронометрист: Марія Мисловська (Суми)
Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми)

Решту учасників Фіналу восьми буде визначено наступного тижня. Саме тоді відбудеться більшість матчів-відповідей 1/8 фіналу Кубка.

Світлина: ФК “Енергія”

Коментарі

Позначки: