Електропостачання на Львівщині: ключове, що потрібно знати жителям області

Новини 20 Жовтня, 2022 145

Електропостачання на Львівщині: ключове, що потрібно знати жителям області станом на цю годину

Про це інформує Четверта студія з посиланням на голову ЛОВА Максима Козицького.

«Насамперед дякую людям, які відреагували на заклики Львівської ОВА, «Укренерго» та «Львівобленерго» і почали рідше користуватися електроприладами, а також вимкнули все, у чому нема нагальної потреби. Завдяки цьому упродовж кількох днів рівень споживання електроенергії на Львівщині був на 10% нижчим від звиклого, але тепер знову фіксуємо зростання. Щоб не перевантажувати енергосистему, маємо знизити рівень споживання на 15% від повсякденного. 

Також дякую тому бізнесу Львівщини, який дослухався до наших рекомендацій і вимкнув зовнішню рекламу та підсвітки у пікові години навантаження на енергосистему і на час комендантської години.

▪️Сподіваюся, що від сьогодні уже всі побутові та промислові споживачі будуть обізнані і не використовуватимуть електроенергію у пікові години навантаження на енергосистему, а це, нагадаю: з 08:00 до 11:00 та зі 17:00 до 23:00.

▪️Зі свого боку готую наказ щодо обмеження роботи зовнішньої реклами та підсвіток під час комендантської години, яка тепер триває на Львівщині з 00:00 до 05:00. Також завтра проведу зустріч із представниками галузевих асоціацій нашої області. Обговоримо можливість зменшення потужностей та переходу на роботу в нічний час. 

▪️Вуличне освітлення вночі залишаємо увімкненим з міркувань безпеки. Але найближчим часом врегулюємо питання підсвітлення споруд та пам’ятників. 

▪️З фахівцями «Львівобленерго» та «Укренерго» перебуваю на постійному зв’язку. Вони оцінюють ситуацію в нашій області як складну, але контрольовану. Якщо кожен з нас свідомо трохи обмежить себе у звичному комфорті, нам вдасться уникнути відключень електроенергії», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,