Ексначальник Рівненського ТЦК вперше прокоментував скандал з камерами та поцілунками

Новини 08 Квітня, 2024 67

Він керувався законом і військовою честю

Колишній начальник Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП Олександр Ярмошевич прокоментував скандальне відео за його участю.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці, пише Четверта студія.

«Вимушений ще раз публічно заявити свою позицію. Виконуючи свою роботу на посаді начальника Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Рівненської області я керувався законом і військовою честю! Хабарів не брав, уклоністів не ховав і не покривав! Незаконних премій не виписував! Але це чомусь стало не важливо, як тільки інформаційні помийки злили у мережу відео…І нікому не цікава стало моя професійна діяльність. Всі обговорюють мою »аморальну« поведінку», – написав Ярмошевич.

Наразі триває розслідування щодо того, хто і коли встановив камери.

«Як відео з камер потрапило до розповсюджувачів… Хто »створив« це відео…? У командування не має до мене претензій щодо професійної діяльності. Але я не хочу більше отримувати того хейту і тиску! Сьогодні на фоні загального цькування працівників ТЦК моя історія одна із. Я офіцер і дію як офіцер! Я написав рапорт і переводжусь до бойової частини. Сподіваюсь, що там мене полишать у спокої маніпулятивні ЗМІ і я з честю і гідністю буду нищити ворога!» – додав ексвійськком.

Цілувався на роботі

Цілувався на роботі

Додамо, що в мережі опублікували відео, в якому начальник Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП 36-річний Олександр Ярмошевич у різні часові відрізки цілувався з різними співробітницями.

Коментарі

Позначки: , , ,