Екс-голова ВРУ жорстко розкритикував “Слуг народу”

Новини 19 Липня, 2020 693
Андрій Парубій Фото: Прямий.

Андрій Парубій Фото: Прямий.

«Слуги народу», які ініціюють провокаційні законопроекти на зразок скандального русифікаторського закону Бужанського, насправді нездатні протистояти патріотично налаштованим українцям.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Андрій Парубій на виїзній сесії Львівської обласної ради біля будівлі парламенту, пише Четверта студія.

«Дехто говорить, що законопроект Бужанського стоїть далеко. Так, правда далеко стоїть, і це результат і нашої вчорашньої акції, і нашої тижневої дії. Ми усвідомлюємо, що в будь-яку секунду одним голосуванням вони можуть перенести його в порядку денному на 2  чи на 3. Ми усвідомлюємо, що наша відповідальність в залі цього не допустити», – сказав Парубій.

Він запевнив, що достатньо людей, які здатні протистояти і не дозволити «слугам» ухвалити цей законопроект.

«Але дуже важлива позиція всієї України. Дуже важлива позиція, і Львівської обласної ради, і присутніх під стінами Верховної Ради людей», – додав він.

«Я переконаний, що наша сила, наш дух є достатньо великі, а ця шпана нездатна психологічно протистояти українському духу, українській ідеї. Тому я впевнений, що ми переможемо, бо з нами правда, Бог і перемога буде за нами», – наголосив Парубій.

Коментарі

Позначки: , ,