Екс-голова Львівської облради виступив на захист російської пропаганди

Новини 01 Червня, 2023 282

Олег Панькевич. Фото Кулемет

Підтримав львівського тік-токера та священика у наративах про начебто підписання Меморандуму Міносвіти із ЛГБТ-фондом The Arcus Foundation

Екс-голова Львівської облради від ВО “Свобода”, чинний депутат ЛОР Олег Панькевич виступив на захист поширення російської пропаганди.

Про це свідчить його допис у мережі Фейсбук, пише Четверта студія.

Олег Панькевич підтримав львівського тік-токера та священика у наративах про начебто підписання Меморандуму Міносвіти із ЛГБТ-фондом The Arcus Foundation.

“«Священник поширює фейки» – такі заголовки рясніють у багатьох медіа. Пишуть, що Міносвіти заперечує підписання меморандуму з ЛГБТ-фондом, а отже – отець Юстин «рука москви». Але перш ніж таврувати священника, згадайте, як МО впродовж років вводить в освіту гендерну ідеологію під прикриттям «європейських цінностей» та «прав людини». Фактом є те, що МО і не може діяти по іншому, наприклад, втілювати концепцію національної школи, а фактично зобов’язане «викидати» з освіти національну традицію та виховання національної свідомості.

Перш, ніж робити ворога з монаха, подумайте, хто насправді в такий складний час дає приводи для роспропаганди: отець Бойко та інші, які розуміють проблему і намагаються захистити традиційні цінності, чи Совсун та компанія, які реєструють законопроекти, проплачені фондами і грантами, і так звані активісти, які стають дедалі агресивнішими?

Сьогодні намагаються очорнити священника через олігархічні, ой “незалежні” ЗМІ, завтра завдяки змінам у законодавство ми вже не зможемо сказати свою думку, бо це буде вважатись страшною «дискримінацією», за яку навіть кидатимуть за ґрати!..

Але усі ми – політики, священники, журналісти, вчителі, лікарі – маємо розуміти, що будемо відповідати перед іншим Судом, а він буде дійсно справедливим!”, – написав Панькевич.

Нагадаємо, у Львові священика викрили на поширенні фейків російської пропаганди.

Коментарі

Позначки: , , , ,