Екс-голова Львівської облради розкритикував проект рішення про виділення 5 млн грн на тероборону

Новини 15 Лютого, 2022 644

Олександр Ганущин Фото: ФБ

Екс-голова Львівської облради Олександр Ганущин розкритикував проект рішення про виділення 5 млн грн з обласного бюджету на підтримку всієї територіальної оборони області.

Як пише Четверта студія, про це Ганущин написав у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“І це все? 5 млн.грн. з обласного бюджету на підтримку всієї територіальної оборони області? Львівська обласна державна адміністрація, Ви це серйозно? Цілих 5 доленосних мільйонів гривень. А де решта потреб військових формувань? І зміни до бюджету де, а не перерозподіл програми? І ото минуло 15 лютого, «ворог у воріт», ціла епопея з сесія/не сесія, і аж 5 млн.грн. І дві комісії – бюджетна і з правоохоронних органів оце пропустили без зауважень?”, – йдеться у повідомленні Ганущина.

Він також запитав депутата Романа Филипіва, що з проектом рішення на 30 млн грн.

У коментарях Филипів відповів, що рішення “відшили” і на рівні комісії теж.

Фото зі сторінки Олександра Ганущина, ФБ

“Це ж проект Народного Руху, а політика проста, якщо проект не від “коаліції”, то будь він доленосний, все рівно без шансів”, – пише Роман Филипів.

Додамо, раніше Ганущин зазначав, що Львівська обласна рада значно запізнилась із проведенням позачергової сесії про територіальну оборону.

За його даними, перед цим Харківська обласна рада, Закарпатська обласна рада, Волинська обласна рада, Чернівецька обласна рада, Хмельницька обласна рада, Рівненська обласна рада, Житомирська обласна рада, Чернігівська обласна рада, Сумська обласна рада і Запорізька обласна рада оголосили про свої позачергові засідання.

“Список органів самоврядування котрі оголосили про проведення засідань з підтримкою територіальної оборони і військових з‘єднань, котрі постійно дислокуються на теренах області росте. Проте в ньому, на жаль, досі немає Львівська обласна рада. І це при тому, що сьогодні були присутні всі голови /представники фракцій. Тож рішення про дату і перелік питань на сесію можна було вже ухвалити”, – писав Ганущин 14 лютого.

Коментарі

Позначки: , , , ,