Директорка ліцею на Львівщині заявила про помсту молодого вчителя

Новини 26 Лютого, 2021 4 972

Фото: Над Бугом

Директорка пояснила, чому навколо неї розгорівся скандал

Раніше повідомлялося, що у соцмережі Facebook батьки почали обговорювати поведінку директорки ліцею №2 у Соснівці. Директорка ліцею у Соснівці розкритикувала гардероб і целюліт учениць. (ВІДЕО) Звичайно, до школи треба ходити охайно одягненими, але обговорювати целюліт на ногах учениці привселюдно – це перебір.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ІРП «Над Бугом», «проте, Наталя Іванівна каже, що вона не мала на меті когось образити, а лише хоче, щоб учні приходили на уроки до школи охайно одягнені».

“Не пасує дівчатам ходити до школи у блузці з великим декольте та порваних штанах”, – каже Наталія Щербань

“Загалом, думаю, що це помста, а відео – замовне”, – каже вона.

«Недавно у школі працював молодий вчитель, якого звільнили, бо його “застукали”, як він розпивав алкогольні напої із старшокласниками. Це може бути його помста»,- зазначає «Над Бугом».

Як повідомлялося, про скандал у Соснівському ліцеї №2 за участі його директорки Наталії Щербань стало відомо з повідомлення у соцмережі Facebook.

Директорка Соснівського ліцею №2 зробила зауваження щодо вигляду учнів 10 класу. Так, під час розмови зі старшокласниками вона дозволяла собі не надто коректні висловлювання та дорікала їм за шкільний одяг. Зокрема, дорікнула підліткам, які носять спортивні та діряві штани, і дівчатам, які одягають шалики на голови. Також директорка звернула увагу одній зі школярок на целюліт.

Аудіозапис ТУТ.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,