Директора будівельного підприємства підозрюють у заволодінні більш як 300 тис грн під час ремонту школи у Пустомитах

Новини 22 Серпня, 2022 513

За процесуального керівництва прокурорів Пустомитівської окружної прокуратури повідомлено про підозру керівнику одного із львівських будівельних підприємств у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області.

За даними слідства, відділ освіти Пустомитівської міської ради оголосив тендер на ремонту приміщення однієї зі шкіл. За результатами тендеру із очолюваним підозрюваним підприємством було укладено договір.

З метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант підробив офіційні документи із завищенням даних щодо обсягів виконаних робіт, внаслідок чого заволодів понад 300 тис грн.

Суд погодився із доводами прокурора і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають, досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СВ відділу поліції № 3 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області, за матеріалами Львівського РВ УСБУ у Львівській області.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,