Двоє львів’ян намагалися рейсовим автобусом вивезти до Польщі магазини до автоматів та пістолетів

Новини 06 Липня, 2018 126

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон/Facebook

Двоє львів’ян намагалися незаконного перевезти через державний кордон 28 магазинів до автомата Калашникова та 4 магазини до пістолета ТТ.

Як повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону, 6 липня в пункті пропуску “Краківець” службовий собака прикордонників виявив у подорожніх магазини до автомата Калашникова та пістолета ТТ.

«На українсько-польському кордоні, під час огляду автобуса закордонного сполучення та ручної поклажі подорожніх спрацював службовий собака прикордонників Ірма, спеціально натренований на пошук зброї та вибухових речовин. Охоронці кордону ініціювали додаткову, спільну з представниками митниці ДФС, перевірку підозрілих речей. В ході поглибленого огляду в особистих речах двох подорожніх було знайдено магазини до зброї. 58-річний чоловік та  48-річна жінка, жителі міста Львова, в ручній поклажі намагалися незаконного перевезти через державний кордон 28 магазинів до автомата Калашникова та 4 магазини до пістолета ТТ», – зазначається у повідомленні.

«По даному факту прикордонники негайно проінформували представників Нацполіції України, розбір наразі триває», зазначається у повідомленні Мостиського прикордонного загону.

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон/Facebook

 

 

Коментарі

Позначки: ,