Двом порушникам кордону завадили потрапити до ЄС (ФОТО)

Новини 04 Березня, 2021 188

Двом порушникам кордону завадили потрапити до ЄС

Одного правопорушника затримали прикордонники Львівського загону, іншого – прикордонники з Буковини.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу ДПСУ.

У першому випадку, прикордонним нарядом відділення «Мшанець» біля державного кордону з Польщею було зупинено автомобіль «Тойота», у якому слідували двоє осіб. Водієм даного авто був наш співвітчизник, а пасажир виявився громадянином Туреччини.

В ході додаткової перевірки охоронцями кордону було встановлено, що іноземець мав намір потрапити до ЄС у незаконний спосіб. А от до України він потрапив цілком легально – кілька діб тому назад прилетів до аеропорту «Бориспіль».

Іншого порушника кордону, близько четвертої ранку, затримали прикордонники відділу «Селятин», що у Чернівецькій області. Чоловіка, який не мав при собі документів і зазначив, що є громадянином України, прикордонники буквально зняли з інженерної споруди, яку той намагався подолати на шляху до Румунії.

Порушників було доставлено до прикордонних підрозділів для встановлення усіх обставини правопорушення та складання матеріалів за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Коментарі

Позначки: , , , ,