Два санаторії для прикордонників на Львівщині

Новини 14 Квітня, 2020 718

Фото: ДПСУ

Зазначимо, йдеться саме про оздоровлення працівників у звичний час, а не проведення обсервації, адже стан у якому їх прийняла Держприкордонслужба України, і за наявного фінансування їх не вдалося поки ввести в експлуатацію

Рішеннями Уряду 2016 року до сфери управління Держприкордонслужби передали два санаторії у Львівській області – «Моршин» та «Немирів». Обидва розташовані в місцевостях з визначними рекреаційними потужностями, природніми мінеральними водами, лікувальними грязями.

Про це інформує ДПСУ, пише Четверта студія.

В той же час відмітимо, що забезпечення санаторіїв «Немирів» на 200 ліжко-місць та «Моршин» на 300 ліжко-місць дозволить значно розширити можливості для оздоровлення прикордонників, а також спектр недуг, від яких зможуть якісніше лікуватися охоронці рубежу та ветерани.

Адже в «Немирові» зможуть оздоровлюватися люди, у яких є захворювання опорно-рухового апарату, шкіри, нервової, серцево-судинної систем та інші. Курорт має найвищу в Європі за вмістом сірки та найкращу за якістю воду для ефективного лікування ряду захворювань.

А лікування та оздоровлення в «Моршині» дасть змогу забути про недуги органів травлення, нирок, сечовидільних шляхів, порушення обміну речовин, захворювань гепатобіліарної системи. Моршинська мінеральна ропа, торф’яна грязь і озокерит допоможуть у профілактиці серцево-судинних та інших хвороб.

Коментарі

Позначки: , , ,