Дуже багато деталей вказують на інсценування подій у Луцьку, – екс-міністр

Новини 24 Липня, 2020 3 584

Володимир Омелян. Фото: УНІАН

Міністр інфраструктури України 2016-2019 рр Володимир Омелян заявив, що теракт у Луцьку міг бути інсценізований заради рейтингу президента Володимира Зеленського.

Про це сказав в ефірі Прямого сказав Володимир Омелян.

“Перефразовуючи відомий анекдот: який президент – такий і теракт. На моє особисте переконання, жодного теракту не було. Це була повністю інсценізація з самого початку. І робилося з єдиною метою… Є дуже багато другорядних деталей, які вказують на нелогічність того дня: починаючи з самого початку і закінчуючи самим кінцем, коли треба було перезнімати фінальну сцену. Але ми говоримо про те, для чого це робилося. А робилося це з єдиною метою: рятувати падаючий рейтинг Зеленського, який ще раз підкреслив свою жертовність, що заради умовного громадянина він готовий на будь-які жертви…”, – сказав Омелян.

“Я вважаю, що тут ще була друга мета. Повну мовчанку президента щодо ганебного розстрілу злочинного наших морських піхотинців на східному фронті треба було якось компенсовувати. І вони вирішили включити цей механізм: що, бачте, президент настільки піклується про звичайних українських громадян, що він готовий на будь-які іміджеві жертви. А насправді, з точки зору нормальної держави, президент вчинив недопустимі речі. На переговори з терористами ніхто ніколи з глав держав не йде. І навіть його улюблений герой пан Путін теж не вів перемовини з терористами – він просто стирав Грозний з лиця землі…”, – резюмував він.

Коментарі

Позначки: ,