Дружину Медведчука внесли до бази сайту “Миротворець”

Новини 08 Лютого, 2021 2 843

Дружину народного депутата, члена партії “Опозиційна платформа – За життя”  та кума Путіна Віктора Медведчука Оксану Марченко внесли до бази центру “Миротворець”.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий, відповідна інформація міститься на сайті “Миротворець“.

Зазначається, що Марченко опинилася в базі “Миротворця” за “фінансування терористів і російських окупантів та заперечення російської агресії. Крім того, повідомляється про її участь у пропагандистських заходах Росії (країни-агресора) проти України.  та участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками.

Крім того, згідно з даними сайту вона проводила незаконну комерційну діяльність в окупованому Криму та брала участь  у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані російськими загарбниками і російсько-терористичними бандформуваннями території України.

Зокрема на сайті “Миротворець” зазначається, що дружина Медведчука є противником незалежності українського православ’я від підконтрольної Росії РПЦ.

Також згідно з даними “Миротворця” вона є засновницею, кінцевим бенефіціаром або власником істотної участі в близько десяти компаніях, які займаються нерухомістю та будівництвом, фінансами, які працюють в сільському господарстві, які заготовляють ліс, які проводять інженерні вишукування, які працюють в медіа в Україні, Росії та окупованому російськими загарбниками Криму.

Коментарі

Позначки: , ,