Дружину львівського священика, яка перехворіла на коронавірус, сьогодні випишуть додому

Новини 05 Січня, 2021 372

Дружину львівського священика, яка важко перехворіла на коронавірус, сьогодні випишуть додому, фото Суспільне Львів

На Різдво Катерина Терлецька буде уже вдома

Дружину львівського священика Петра Терлецького – Катерину, яка потрапила в лікарню з коронавірусною інфекцією ще в листопаді і народила донечку, сьогодні виписують з Лікарні швидкої медичної допомоги. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив отець Петро Терлецький, пише Четверта студія.

«Сьогодні вранці дружина зателефонувала і повідомила, що її виписують», – каже отець.

За його словами, з лікарем ще не розмовляв, тому наразі не знає, чи потрібне буде дружині лікування надалі та реабілітація і яка саме.

«Мабуть, дружині ще потрібна буде киснева підтримка. Нам вже вдалося домовитися і кисневий концентратор позичать у Духовній семінарії. Головне, що на різдвяні свята дружина буде вже вдома», – додав отець.

Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священика з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада.

Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти. Вийшовши із критичного стану, Катерина передала чоловікові записку «Я вас люблю і витримаю все».

Коментарі

Позначки: ,