Дружина кума Путіна хоче балотуватися на пост президента України

Новини 13 Листопада, 2019 270

Оксана Марченко хоче балотуватися в президенти (Фото: колаж РБК-Україна)

Оксана Марченко вирішила зайнятися політикою.

Оксана Марченко, телеведуча і дружина політика Віктора Медведчука, який є кумом президента РФ Володимира Путіна, планує балотуватися на майбутніх президентських виборах в Україні на пост глави держави.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Оксани Марченко на сторінках у Facebook та Instagram 12 листопада.

Як зазначається, на цю затію журналістку і підприємця підштовхнула думка, що за нею веде спостереження СБУ. Марченко вказала також на джерело своєї стурбованості – публікацію одним зі ЗМІ матеріалу про незаконне стеження спецслужб за опозиціонерами, в тому числі й за нею особисто.

“Це до якого розквіту демократії дожили! Але у мене є низка питань: чому за жодною дружиною опозиціонерів, крім мене, не стежили (що за недоробка) і що там закреслено? Висувайте версії”, – написала дружина голови політради партії “ОПЗЖ”.

Хід конем: дружина кума Путіна зібралася в президенти

Оксана Марченко хоче балотуватися на президентських виборах (Фото: instagram.com/oksana.marchenko.official)

Також Марченко оголосила про намір взяти участь у президентській гонці.

“І ще, друзі, до сьогоднішнього дня я була далека від політики, але раз пішла така демократія, мабуть, я буду балотуватися на майбутніх виборах у президенти!” – йдеться в публікації.

До речі, в Службі безпеки вже спростували інформацію в пресі про нібито стеження за нардепами.

Коментарі

Позначки: , ,