Другий уряд Зеленського має піти у відставку, – Климпуш-Цинцадзе

Новини 16 Червня, 2020 923
Іванна Климпуш-Цинцадзе

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Фракція «Європейська Солідарність» виступає за відставку другого уряду Зеленського. Цей уряд вже показав свою неспроможність керувати економікою країни.

Про це сказала народний депутат фракції «Європейська Солідарність», голова комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе під час включення на телеканалі «Прямий», пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Європейська Солідарність”.

«Програма дій Уряду на сьогодні дещо змінилася і трохи розширена. Так, цей «реферат» був серйозно розширений, є додані зноски, якісь цифри, але я не можу сказати, що це предметна програма уряду, яка пропонує коротко-середньо-довготермінові якісь завдання і цілі, і чітко окреслює, в який спосіб їх можна досягнути», – підкреслила народний депутат.

«Європейська Солідарність» ініціювала збір підписів на відставку цього уряду. Ми вважаємо, що вони не справляються зі своїм завданням – забезпечити розвиток економіки України, стабільність для людей. Для нас ця програма уряду не є покращенням, ми вже бачимо результат, ми бачимо їхню спроможність, тому говорити немає про що», – наголосила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Коментарі

Позначки: , , ,