Другу нагороду для Львівщини на Іграх Нескорених виборов Володимир Гера

Новини 12 Вересня, 2023 77

У третій день змагань, українська збірна побореться за нагороди у веслуванні на тренажерах та баскетболі на візках. У складі збірної України змагаються ще двоє представників Львівщини – Павло Лучків та Дмитро Козак

Учора, 11 вересня, він став срібним призером у категорії IF7 на метанні диску з результатом 10.50. Раніше Володимир посів друге місце у штовханні ядра.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

32-річний Володимир Гера – військовослужбовець 24– ї ОМБр імені короля Данила. 1 вересня 2014 року отримав поранення спинного мозку поблизу Луганського аеропорту.

У третій день змагань, українська збірна побореться за нагороди у веслуванні на тренажерах та баскетболі на візках. У складі збірної України змагаються ще двоє представників Львівщини – Павло Лучків та Дмитро Козак.

Нагадаємо, змагання триватимуть до 16 вересня та об’єднають близько 600 учасників із 22 країн. До програми входять десять видів спорту: стрільба з лука, легка атлетика, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, плавання, велоспорт, волейбол сидячи, баскетбол і регбі на візках та – уперше в історії – настільний теніс.

Коментарі

Позначки: