«Друга Ріка» зіграє благодійний концерт у Львові на підтримку військових госпіталів

Новини 21 Липня, 2022 60

«Друга Ріка»

6 серпня у львівському клубі «Малевич» відомий український гурт «Друга Ріка» зіграє благодійний концерт. Зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для військових госпіталів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Після широкомасштабного військового вторгнення росії музиканти направили свою діяльність на допомогу країні: «Друга Ріка» дає благодійні концерти, прибуток з яких йде на закриття потреб ЗСУ. Нещодавно колектив завершив благодійний тур «Хто, якщо не ми?», під час якого зібрали понад 3 млн гривень. На цьому колектив не зупиняється та продовжує допомагати своїй країні.

«Можливість давати концерти в містах, де не йдуть активні бойові дії, дається нашій країні непомірно високою ціною. Це життя і здоров’я наших солдатів ЗСУ. І якщо перше ми не можемо їм повернути, то за здоров’я мусимо боротися, і максимально докладати зусиль на відновлення поранених. Завдяки цьому концерту у військових госпіталях може з’явитися необхідне медичне обладнання, якого вкрай не вистачає нашим лікарям. Для нас за честь допомогти зібрати кошти на таку важливу справу», – наголошує фронтмен гурту Валерій Харчишин.

6 серпня о 18:00 у львівському клубі «Малевич» музиканти зіграють найулюбленіші хіти та нову пісню «Чи ти почув», присвячену Маріуполю і всім містам, що зазнали руйнувань та скалічених долей людей від рук загарбника.

Виступ відбудеться для підтримки Міжнародного гуманітарного фонду, який допомагає біженцям в облаштуванні тимчасових притулків та опікується військовими госпіталями, поставляючі для них медикаменти, карети швидкої допомоги, тощо.

Квитки на концерт можна купити за посиланням.

Окрім того, до збору коштів можна долучитися за такими реквізитами:

  • Установа банку — Ощадбанк
  • МФО банку — 325796
  • Отримувач платежу — БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МІЖНАРОДНИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ФОНД»
  • IBAN — UA703257960000026009300076940
  • Валюта картки — UAH
  • Код ЕДРПОУ — 44902239

Коментарі

Позначки: ,