Дрогобиччина провела в останню путь 36-річного захисника України (ФОТО)

Новини 03 Лютого, 2021 2 025

Фото: Укрінформ

Василь Іванов став 11 воїном на Дрогобиччині, якого наздогнала війна далеко від окопів

Вчора Дрогобич попрощався з Василем Івановим. Воїном, якого наздогнала війна! Не в окопах Східного фронту, а вдома, від інфаркту загинув 36-річний ветеран російсько-української війни, учасник бойових дій 2014-15 років на Донеччині.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на сторінці спільноти «Україна нездоланна» у ФБ Niko Giorga NG.

Народився Василь Іванов 1984 року у Дрогобичі.

З 1990 до 1999 років навчався у середній школі №4, опісля – у ПТУ 15. Згодом, після закінчення Львівського технікуму залізничного транспорту, працював у Дрогобицькому ДЕПО.

В серпні 2014 року юнака призвали до українського війська, і вже у вересні 2014 року у в/ч 3002 Василь Іванов прийняв Присягу на вірність Україні.

Служив у в/ч 3017 Національної Гвардії України, брав участь у боях на Донеччині.

«Після звільнення з військової служби періодично працював у приватних підприємців. Молодий, повний сил та енергії чоловік, на мирній території виявився незатребуваним!

28 січня 2021 року Василь став 11 воїном на Дрогобиччині, якого війна наздогнала далеко від воєнних окопів. Провести побратима в останню дорогу прийшли, крім родичів, побратими по зброї, військові капелани і декілька друзів! Від влади не було нікого! Поховали Воїна, як і належить, під траур литаврів військового оркестру і прощальний автоматний салют! Вічна тобі пам’ять, воїне!  Нехай пухом буде дрогобицька земля, яку ти захищав від окупанта!»,- зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,