Дрогобиччина прощається з ученицею ліцею, яку смертельно травмувала маршрутка

Новини 12 Листопада, 2020 1 321

Вікторія Баєва Фото: ФБ

Парастас відбудеться 11 листопада в капличці церкви Дрогобицьких священномучеників на вул. Є. Коновальця. Вікторію Баєву поховають 12 листопада

Загиблу в ДТП у Дрогобичі Вікторію Баєву поховають 12 листопада.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Варто – Галицькі новини», 11 листопада маршрутний автобус «Дрогобич – Трускавець» наїхав на неповнолітнього пішохода, школярку Вікторію Баєву. Відомо, що дівчина навчалася у 9-му класі. Дитині всього 13 років.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження, її було одразу госпіталізовано. Проте, незважаючи на зусилля медиків, дівчина померла у лікарні.

На сторінці гімназії №2 повідомлено, що парастас відбудеться 11 листопада о 19 год. в капличці церкви Дрогобицьких священномучеників на вул. Є. Коновальця.

Чин похорон – у четвер 12 листопада о 13 год.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водія автобуса поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 11 листопада близько 08:25 год., у м. Дрогобич, по вул. Трускавецька, на нерегульованому пішохідному переході, водій автобусу “БАЗ А079 Еталон”, мешканець с. Модричі Дрогобицького району 1974 року народження, здійснив наїзд на неповнолітню мешканку м. Дрогобич 2006 року народження, яку було госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню № 1, де пізніше від отриманих травм вона померла.

Як повідомлялося, у Дрогобичі рейсовий автобус збив на смерть дитину.

У Дрогобичі внаслідок наїзду маршрутного автобусу загинула 13-річна дівчинка – поліцейські затримали водія

За порушення…

Опубликовано Поліція Львівської області Среда, 11 ноября 2020 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,