​Дрогобич святкує 930-ий День народження (ФОТО)

Новини 21 Вересня, 2021 304
​Дрогобич святкує 930-ий День народження

​Дрогобич святкує 930-ий День народження

Сьогодні, 21 вересня, Дрогобич відзначає 930-ту річницю з дня заснування міста. На центральній площі міста зібралися дрогобичани та гості міста, аби разом відзначити цю визначну дату.

Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради, пише “Четверта студія”.

Офіційне відкриття святкувань до Дня міста Дрогобича розпочалося з урочистого віче на площі Ринок виконанням Державного Гімну України.

З головної сцени міста дрогобичан від імені Львівської обласної та Дрогобицької районної державних адміністрацій привітала керівник апарату Львівської ОДА Ірина Шурпяк.

«Дрогобич – чудове місто. Тут живуть чудові люди, які щодня працюють над тим, щоб він розвивався, рухався вперед та досягав нових вершин. Тому щиро вітаю кожного дрогобичанина з Днем міста. Бажаю всім, окрім здоров’я та сили, великої любові до свого краю, а також відчувати постійно гордість, що ви є перлиною не тільки Львівської області, а й всієї України», — зазначила посадовець.

Зі словами вітання до дрогобичан звернулися міський голова Києва Віталій Кличко та міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Окрім Дня міста, сьогодні у Дрогобичі також відзначають заснування підрозділу Національної гвардії України, який буде дислокуватися у місті. Як зазначив під час вітального слова командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан, 21 вересня відтепер буде офіційним днем заснування Дрогобицького підрозділу Національної гвардії України, який працюватиме на Дрогобиччині. Також сьогодні відбулося відкриття оновленої казарми для патрульної роти Нацгвардії, що на вулиці Трускавецькій, 79.

Коментарі

Позначки: , , ,