Dr. Alban, який виступав в Криму, пустили в Київ за сприяння Зеленського

Новини 05 Січня, 2020 533

Dr. Alban, який виступав в Криму, пустили в Київ за сприяння Зеленського

Співак назвав Крим “спірним островом”

Шведський співак Dr. Alban, якому був заборонений в’їзд до України після концерту в анексованому Криму, виступив у шоу “Вечірний квартал”. За його словами, це відбулось після “втручання президента” Володимира Зеленського. Про це інформує УП з посиланням на Крим.Реалії

Деталі: Про це співак написав у своєму Instagram. “Мені було заборонено в’їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному острові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом у натовпі”, – повідомив Dr. Alban.

Оновлено:  Згодом співак відредагував свою публікацію, змінивши текст: “Зустрівся з президентом України, президентом Зеленським. Мені заборонили в’їзд в Україну через моє попереднє шоу на півострові Крим. Я не знав, що українцям це не подобається. Як би там що, але я був радий зустрітися з президентом”. 

У новорічному випуску “Вечірнього кварталу” дійсно є виступ артиста, що мав концерт в Криму. На своїй сторінці у Facebook “Квартал 95” анонсуючи виступ шведського співака зазначав, що “під хіт “It’s My Life” не обходилася жодна вечірка”.

Коментарі

Позначки: , ,