ДПСУ рекомендує їхати на пункти пропуску з Угорщиною

Новини 05 Березня, 2022 730

80 тисяч українців повернулися з-за кордону на Батьківщину

За добу 4 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 118 тисяч осіб та більше 13,5 тисячі транспортних засобів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Дані показники свідчать про збільшення пасажиропотоку, відносно 03 березня, приблизно на 30 тисяч осіб! За кордон вибули понад 104 тисячі осіб, до України прибуло понад 14 тисяч людей.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: більшість подорожуючих обирають для перетину кордону з ЄС пункти пропуску на польській ділянці – ними скористалися близько 90 тисяч осіб, з яких 82 тисячі покинули територію України.

РЕКОМЕНДУЄМО задля швидшого перетину кордону скористатися пунктами перетину на кордоні з Угорщиною, вони наразі найменш завантажені (майже порожні), а також зі Словаччиною та Молдовою.

НАГАДУЄМО, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Їх завантаженість кожні три години висвітлюється на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, щоб громадяни мали змогу самі обирати найменш заповнені пункти пропуску. Прикордонники України, а також наші закордонні колеги, докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України.

До України минулої доби повернулися понад 11 тисяч українців. ДЯКУЄМО співвітчизникам, які повернулися на Батьківщину у складний для неї час!

Наразі одним з основних завдань для прикордонників та митників є оформлення гуманітарної допомоги для українського населення та нашої армії. Прикордонники Західного регіонального управління забезпечили пропуск понад восьмисот вантажів гуманітарної допомоги https://cutt.ly/UAl9UCP .

ПРОСИМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону і не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!

Коментарі

Позначки: ,